At være et særligt sensitivt menneske.

“Jeg blev meget klogere … specielt efter alle de løse rygter/indtryk jeg havde fået fra andre. Det bedste var, at det gav mening…viden og værktøjer til aktuelt brug.”

– Merethe Hvid Bak

 

At være et særligt sensitivt menneske.

“Mange tak for dit besøg i Bedre Psykiatri Vesthimmerland….Jeg vil bare lige sige, at jeg synes, det var et knald godt foredrag, du holdt. SÅ godt!”

– Mange hilsner fra Karin

 

Socialpædagog og foredragsholder Dorthe Gjerlevsen kom til Husrum.

Dorthe talte blandt andet om, hvor sårbar man kan føle sig – og om, at mange særligt sensitive er udfordret af mange af de samme ting som uddannelse, arbejde og sociale relationer. Oveni det, er sensitive mere særligt udsat for angst og depressioner.
Til gengæld, fortalte Dorthe – behandler man sig selv ordentligt, at man både kan finde styrke og kompetencer i at være særlig sensitiv, og at særligt sensitive ofte har stort potentiale.

I det hele taget et meget positivt foredrag, samt godt skulderklap, for alle os særligt sensitive”

– Klara

 

Hej Dorthe

“Super godt foredrag igår, det var totalt lærerigt!!!!”

– Nina Frederiksen
Privat dagplejer

 

Jeg har sjældent oplevet et publikum der var så opmærksomme.

“Vi havde alle noget på spil i forhold til et særligt sensitivt barn og der kom nogle fine kommentarer og gode råd
publikummerne imellem.

Man bør virkelig unde sig selv at gå til et foredrag om særligt sensitive børn fordi man får mulighed for at spørge ind og få et mere nuanceret billede af, at ungerne er lige så forskellige som alle andre og at man sagtens kan have et særligt sensitivt barn selvom man ikke kan svare ‘ia’til alle spørgsmålene i et er-du-særligt-sensitiv spørgeskema.
God vind.”

– Christina Andersen
Risskov bibliotek

 

Hej!

“Det var et forrygende godt foredrag, som Dorthe Gjerlevsen fik fyret af !!!

Jeg kunne genkende al det hun sagde.
Der var kun en eneste ting jeg ikke havde oplevet”.

– Kærlig hilsen
Torben Kjellerup

 

Et spændende foredrag…

“…af Dorthe Gjerlevsen, som var se helt nede på jorden i sin fortælleform og som gav så mange gode eksempler på de særligt sensitive børn og voksne, at jeg kunne sidde og tænke på børn i mit arbejdsfelt som helt sikkert er/var i kategorien. Det inspirerede mig til at gå hjem i min institution og fortælle/udbrede min nye viden om disse børn til mine kolle­gaer.

Jeg har siden haft samtaler med forældre til nogle børn i kategorien som jeg har anbefalet at læse om de særligt sensitive børn og derefter stor lettelse når de har genkendt deres barns adfærd i beskrivelsen. Sammen har vi så lagt nogle strategier for at hjælpe barnet. Jeg vil anbefale på det varmeste at få Dorthe ud i institutionen og fortælle om de særligt sensitive børn, det kan kun blive berigende for vores indsats i hverdagen for disse børn og deres forældre”.

– Rie Wollesen
Pædagog i Holmeåhuset, Starup